BDI në lagjen Lajthia “ndez” motorët: Punojmë për fitore

64

Moebel THEMA

Keshilli Vendor i iBashkimit Demikratik per Integrim ne lagjen “Lajthia” ne mbledhjen e mbajtur me date 25.Nentor.2016 (e premte), ne menyre unanime nga ana e Kryesise, anetaresise se gjere dhe simpatizanteve te BDI-se, per Kryetar te shtabit zgjedhor per Zgjedhjet Parlamentare – dhjetor 2016 zgjodhi z. Xhemail Durmishin i diplomuar ne Fakultetin e Mekatronikes dhe afarist i suksesshem, njofton Flaka

Njezeri u vendos qe anetaresia e gjere dhe Keshilli Vendore i BDI-se ne lagjen “Lajthia” aktivitetet zgjedhore t’i zhvillojne ne menyre te qete dhe vellazerore, duke prezentuar para banoreve te lagjes dhe anetaresise rezultatet e arritura ne te gjitha nivelet dhe ne menyre dinjitoze te bejme prezentimin e Platformes se Bashkimit Demokratik per Integrim per periudhen e ardheshme qeverisese…!

“Mbledhjet e Keshillit Vendor jane te hapura, ku njoftohen anetaresia dhe simpatizuesit se mund te marrin pjese dhe te kontribuojne ne mbarevajtjen e ketij cikli zgjedhor. Studentet dhe te diplomuarit e lemive te ndryshme studimore, do te gjejne vehten dhe do te jene nderi i Keshillit tone vendor. Ju mirepresim, thonë nga ky Këshill Vendor i BDI-së.

Comments