Behgjet Pacolli publikon fotografi të shqiptarëve që punojnë në Kazakistan

360

Ish-presidenti i Kosovës, Behgjet Pacolli, ka publikuar një fotografi të disa shqiptarëve që punojnë në Kazakistan në firmën e tij.

Biznesmeni kosovar tha se ata janë krenaria e Mabetexit dhe se puna e tyre duhet vlerësuar.“Mirëmëngjesi miq. Këta punonjës shqiptarë në Kazakistan janë krenaria e Mabetex. Punëtori duhet vlerësuar çdo sekondë. Zoti i ruajt në punën e tyre.

Comments