Dekorata e parë nga presidenti Thaçi për Ali Ahmetin (FOTO)

192

ahmeti-thaci

Në ceremoninë e organizuar nga Zyra e Presidentit i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi,  dekorata e parë u nda nga lideri i BDI-së, Ali Ahmeti.

Filloi aktiviteti i ambasadës së Kosovës në Shkup, i pranishëm presidenti Thaçi.

Para pak çastesh filloi ceremonia e ndarjes së dekoratave të organizuar nga  Zyra e Presidentit të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi për personalitetet shqiptare nga Maqedonia me rastin e Ditës së Alfabetit Shqip.

I pranishëm në këtë eveninent është presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ndërsa pritet të dekorohen lideri i BDI-së Ali Ahmeti, ai i PDSH-së Menduh Thaçi, Bardhyl Mahmuti, Branko Manojlovski dhe shumë personalitete të tjera eminente nga Maqedonia. Bëhet fjalë për 118 personalitete.

Fillimisht u shfaq në video dokumentar i shkurtër mbi luftën në Kosovë, për të vijuar pastaj me fjalimin e tij, presidenti Thaçi. img_220711ahmeti-thaci1

Comments