DIMOVSKI: PAGA MINIMALE DO TË RRITET NË 14.000 DENARË

159

Rritja e pagës minimale në katër vitet e fundit deri në 14.000 denarë gjegjësisht çdo vit në mënyrë suksesive të rritet, premtoi sot në Veles, Ilija Dimovski, bartës i listë së koalicionit “Për një Maqedoni më të mirë” në NJZ 3 nëse fitojnë në zgjedhjet më 11 dhjetor.

Sipas tij, kjo rritje është balancuar dhe nuk do të krijojë largime nga puna.

Comments