Del nga burgu gazetari Zoran Bozhinovski

126

Gjykata penale e Shkupit sot ka vendosur të lirojë gazetarin Zoran Bozhinovski i cili u arrestua si i dyshuar për rastin spiun dhe për shoqërim kriminal.

Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë e ka komentuar lirimin e Bozhinovskit si dalje nga lista e turpit.

”Maqedonia doli nga lista e turpit ku ka gazetarë të burgosur” shprehen nga ShGM.

Comments