Djali i dëshmorit godet funksionarët e BDI: Unë punoj për 10 euro që nga mosha 10 vjeçare, ndërsa fëmijët e juaj luajnë me para (FOTO)

222

Mevludin Amidi është djali i dëshmorit Mexhid Amidi nga fshati Llopat i Kumanovës i cili ra heroikisht në luftën e 2001 .

Mevludinit sikur se edhe shumë të rinjëve tjerë , Bdi i kishte premtuar punësim në polici në konkursin e fundit ku u pranuan 160 polic të rinjë , por shpresa e Mevludinit për punësim kishte mbaruar kur e kishte parë se në listën e të pranuarve nuk rezulton emri i tijë, raporton portali Fol.

I zhgënjyer nga ky fakt Mevludini i kishte komentuar në statusin e facebook të zv. ministrit të MPB Agim Nuhiut duke u ankuar për mashtrimin që BDI i bëri duke e gënjyer se do e pranojnë në konkurs por zv ministri Nuhiu për ta larguar nga vetja i kishte fshirë komentet e Mevludinit , për mos e prishur bukurin e statusit të tij në facebook .

I revoltuar deri në skajshmëri nga ky veprim i zv.ministrit Nuhiu dhe funskionarëve të BDI , Mevludini kishte shkruar një shkrim të shkurtë e ku thoshte

” Pse i fshini komentet Agim Nuhiu ? ndoshta kjo sdo të thotë asgjë por bie një person si ju dhe për të mirët mendojmë se janë tradhëtar . I paskenit punsuar 160 polic , por edi se do ua nxjerrni nga hunda këtë punësim .

Ju shiteni burra të mëdhenj e të fortë por në fakt ju ishit asgjë por baballarët tanë dhe nënat tona e vëllezrit tonë e dhanë jetën ndërsa ju u ngritët dhe luani me ne si të dëshironi , por mos harroni ti dhe gjithë tjerët shumë shpejtë do të bini nga pozita ku ndodheni .

Mevludini vazhdon më tutje duke ju drejtuar drejtuesve të BDI dhe Agim Nuhiut ” Në konën e pejgamberit kur ai udhëheqte me popullin , Ai ( pejgamberi ) flinte i uritur ndërsa populli i ngopur ndërsa sot është e kundërta populli vuan për buk dhe është i uritur ndërsa ju ekeni barkun e ngopur . Unë punoj për 10 euro në ditë edhe atë që nga mosha 10 vjeçare ndërsa fëmijtë e juaj të pushtetit nuk e dijnë se sa para harxhojnë sepse para e madhe luan aty “

I mërzitur nga ky dëshprim Mevludini në redaksin e portalit FOL.mk kishte nisur edhe një histori ku ai kishte qenë 4 vjeçar e që kishte të bënte me babain e tij të rënë dëshmor . Këtë ndodhi mund ta lexoni në formë të fotografisë./Fol
14171884_1082211231834291_1500329652_n
14171830_1082211118500969_454502458_n
14169580_1082211121834302_1862914312_n

Comments