Dogana asgjëson 20 tonë mish pa afat, po importohej nga Belgjika

119

Dogana asgjëson 20 tonë mish pa afat, po importohej nga Belgjika

Moebel THEMA

Rreth 20 tonë mish pa afat, i destinuar për të hyrë në Kosovë nga Belgjika, është ndalur nga zyrtarë të Doganës së Kosovës, duke hyrë në Kosovë përmes terminalit doganor të Prizrenit

Mishi pa afat është duke u asgjësuar nga Agjencia e Ushqimit dhe e Veterinës.

Lajmin e ka konfirmuar për Gazetën Express, zëdhënësi i AUV-së, Lamir Thaçi.

“Në këto momente zyrtarët tanë janë duke e asgjësuar mishin. I njëjti kishte qëllim të importohej në Kosovë përmes pikës doganore të Prizrenit”, ka thënë Thaçi.
Mishi nga Belgjika po importohej nga një kompani kosovare. /GazetaExpress

Comments