DokuFest edhe në mediet serbe

155

Tanjug ka bërë të ditur se në këtë edicion, audienca mund të përcjellë 102 filma nga 50-të vende të ndryshme të botës.

Festivali i Filmit të filmave dokumentarë dhe atyre të metrazhit të shkurtë “DokuFest”, do të nisë më 4 dhe do të mbyllet më 12 gusht, shkruan medium serb Tanjug, përcjellë KultPlus.

Në këtë njoftim poashtu është bërë e ditur se publiku do të ketë rast që të përcjellë 102 filma nga 50 vende të ndryshme, në gjashtë kategori të këtij festivali.

Comments