E jashtëzakonshme: Piloti me helikopter privat e shpëton turisten pasi ekipet e shpëtimit kishin dështuar (Video)

174

Image result for helicopter

Një pilot me helikopter privat e ka shpëtuar një turiste të bllokuar 2.000 metra lart në majat e Maleve Karpate në Evropën Lindore.

Në një manovër ekstreme dhe intensive, piloti hero Constantin Apavaloaei e shpëton një grua 44 vjeçe të lënduar rëndë e cila ishte bllokuar 2.000 metra lart në majat e Maleve Karpate në Evropën Lindore, transmeton Express.

Momenti i jashtëzakonshëm është kapur nga një turist tjetër i cili e ka xhiruar ngjarjen në kamerën e tij./Gazeta Express/

Comments