Familja e djaloshit Kurtolli, kërkon nga qytetarët të mos dërgojnë më para

203

 

Familja e djaloshit Kurtolli, kërkon nga qytetarët të mos dërgojnë më para

femija-690x380-1Xhaxhai i djaloshit 3 vjeçar Besim Kurtolli nga Podujeva,  i cili është në gjendje të rëndë shëndetësore dhe ka nevojë për transplantim të veshkave, u ka bërë thirrje qytetarëve humanë, që të mos dërgojnë më para në xhirollogarinë e tij, për shkak se shuma prej 250,000 eurosh që nevojiten për shërimin e tij.

Arsim Kurtolli xhaxhai i tij që jeton në Zvicër, është shprehur shumë mirënjohës e falënderues për të gjithë ata që kanë ndihmuar në shërimin e nipit të tij.

Kronikën e 3 vjeçarit nga fshati Majac i Podujevës, të realizuar nga Klan Kosova ditë më parë, mund ta ndiqni në linkun më poshtë.

 

Comments