Fisi indian që vret këdo që i afrohet

183

Fisi indian që vret këdo që i afrohet

Në Gjirin e Bengalit, në brigjet e Indisë, ndodhet Ishulli North Sentinel. Ky ishull, i cila ka qenë i ndarë nga çdo kontinent për 65.000 vjet, është shtëpi për një popullsi misterioze dhe armiqësore.

Ka rreth 50 deri në 500 njerëz në North Sentinel Island, por për shkak se të huajt që janë përpjekur të futen në ishull kanë ndeshur me armiqësi ekstreme, ato shifra mund të jenë të pasakta.

Moebel THEMA

Kur Perandoria Britanike u përpoq të pushtojë ishullin, ata rrëmbyen anëtarët emoshuar të fisit dhe fëmijët shkruan Bota.al.

Të moshuarit vdiqën pothuajse menjëherë, gjë e cila shkaktoi legjendat se banorët e North Sentinel nuk mund të mbijetojnë jashtë ishullit të tyre.

Fëmijët janë kthyer përfundimisht në ishull, dhe pushtimi britanik ishte i pasuksesshëm

Comments