Forca të mëdha të Policisë para Kuvendit (FOTO)

157

Moebel THEMA

Forca të mëdha të Policisë para Kuvendit (FOTO)

Forca të madha janë para Kuvendit të Kosovës.  Rruga ‘Agim Ramadani’ është e bllokuar totalisht, ku ndërkohë ekipet dhe njësitet e policisë janë duke e hetuar rastin.

Deri mëtani nuk ka ndonjë informacion se si ka ndodhur rasti por që zëri.info ka tentuar të kontaktoj Policinë por që kjo ka qenë e pamundur..

Image
Image
Image
Comments