Fotografi që duken sikur nuk janë të vërteta! (Foto)

253

Moebel THEMA

Ju nuk keni nevojë që të jeni një fotograf profesionist për të kapur një foto të jashtëzakonshme. Një foto e tillë bëhet duke e shkrepur në çastin e duhur.

E në fakt ka disa fenomene të cilat mund t’ju bëjnë konfuzë rreth realitetit të fotos, por gjithçka lidhet me momentin e shkrepjes së aparatit, apo edhe me atë që mund quhet si “manipulim i realitetit”.

Këto 20 foto cilësohen si të jashtëzakonshme dhe ia vlen që të shikohen me kujdes. /TCH/

f1

f2

f3

f4

f5

f6

f7

f8

f9

f10

f11

f12

f13

f14

f15

f16

f17

f18

f19

f20

Comments