Francë, arrestohet 18-vjeçari që dyshohet se po përgatiste sulm terrorist

152

 

Moebel THEMA

thumbs_b_c_5eadaef13901617d4b5ee1387433f47e-1-650x358

Në periferinë Clichy të kryeqytetit të Francës, Paris, është arrestuar një 18-vjeçar me arsyetim se është në përgatitje të një sulmi terrorist, raporton (AA).

Gazeta “Le Parisien”, njoftoi se pas operacionit të njësive të luftës kundër terrorizmit, i riu i cili është përcaktuar se është në përgaditje të një sulmi terrorist në Paris është arrestuar dhe është marrë në pyetje.

Siç shkruan kjo gazetë, i riu po ndiqej nga ana e shërbimit të inteligjencës dhe se gjendet në listën e personave të cilët janë në tendencë të “radikalizimit”.

Comments