Frika nga tërmeti, kampe pranë ambasadës së SHBA-ve -Video

399

Image result for termeti shkup
Dy ditë tërmetet nuk po ndalen në Maqedoni.Kryeqendra është më e goditura në ndërkohë që shumë banorë edhe natën e dytë nuk do të kalojnë në shtëpitë e tyre shkaku i panikut për ndonjë katastrofë të mundshme raporton Faktiditor.Edhe në dytën e dytë janë gjithsejt tre tërmete që kanë dridhur Shkupin.Kjo ka bërë që afër Ambasadës së SHBA-ve të vendosen kampe shkaku se në atë zonë është një vend i hapur dhe më i sigurtë /Faktiditor/.
Qytetarët e Shkupit nuk ndjehen rehat të flejnë në shtëpitë e tyre pasi vetëm sot ka pasur tre tërmete që kanë dridhur Shkupin dhe qytetet tjera./Faktiditor/.

 

Comments