GRUEVSKI- HAN: Janë përmbushur kushtet për zgjedhje më 11 dhjetor

315
GRUEVSKI- HAN: Janë përmbushur kushtet për zgjedhje më 11 dhjetor

Moebel THEMA

Lideri i VMRO-DPMNE-së Nikolla Gruevski ka realizuar takim me komisarin për zgjerim Johanes Han.

Bashëbiseduesit kanë konstatuar se janë përmbushur kushtet për mbajtje të zgjedhjeve të parakohshme parlamentare më 11 dhjetor.

Gruevski ka theksuar se zgjedhjet janë mënyrë e vetme për dalje nga kriza politike, ndërsa për besueshmërinë e gjithë procesit dhe ndërtimit të mirëbesimit nevojitet angazhim dhe kontribut i gjitha partive politike

Comments