Gruevski në Kavadar: Populli e vlerëson punën tonë

120

1

VMRO-DPMNE dhe lideri i saj Nikolla Gruevski ndaluan mbrëmë në Kavadar.

Gruevski premtoi zhvillim edhe më të madh ekonomik, vende të reja të punës dhe jetë më dinjitoze dhe më me perspektive për të rinj e këtij qyteti.

Sipas tij, numri i kompanive që deri më tani janë hapur në ato rajone do të dyfishohet dhe kështu do të zvogëlohet numri i të papunëve.

Comments