Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës Daut Haradinaj, ka bërë thirrje që të mos votohet Demarkacioni me Malin e Zi.

Në debatin disa orësh që po mbahet për demarkacionin, deputeti Haradinaj ka bërë thirrje që “ta japin votën kundër dhe mos të ekzagjerohet ky problem”.