Ikën me dashnorin dhe kur vjen gjen fëmijën të vdekur

132

ikja

Një ngjarje shokuese ka ndodhur në Kiev të Ukrainës.

Një djalë ka vdekur dhe e motra trevjeçare ka qendruar tre ditë pranë kufomës së tij pasi e ëma i kishte lënë pa bukë. Vladislava Podchapk kishte ikur me dashnorin e saj për pushime dhe kishte kyçur në shtëpi fëmijët e saj për 9 ditë rresht. Ishte e ndarë nga burri.

Kur u kthye ajo gjeti djalin e vdekur dhe vajzën e saj që gjendej pa ndjenja pranë kufomës së tij. Ajo u arrestua nga policia por përgjigja e saj ndaj pyetjes përse kishte lënë fëmijët vetëm ishte edhe më shokuese.

Comments