Incesti në Dibër: Babai përdhunon vajzën e tij në pyll

222

rape

 

 

 

 

 

 

Një krim tronditëse u regjistrua në zonën e Dibrës, në fshatin Përgjegj.

Një 46-vjeçar u arrestua pasi përdhunoi të bijën 15-vjeçare.

Autori i krimit të rëndë është Guri Përgjegji.

Ai e ka përdhunuar të bijën në një pyll.

Policia e ka arrestuar pas 12 orësh kërkime në një banesë të braktisur.

Analizat kanë konfirmuar se vajza është përdhunuar.

Mësohet se 15-vjeçarja është në gjendje shoku dhe po trajtohet nga psikologët.

“Më datën 18.08.2016, rreth orës 11:00, poshtë fshatit në një vend të pyllëzuar, shtetasi Guri Përgjegji, i cili është edhe babai biologjik i saj, ka kryer marrëdhënie seksuale me dhunë me të dhe është larguar menjëherë në drejtim të pyllit”, raporton policia.

Comments