Informatë për Hasanbegun

213

Informatë për Hasanbegun

Pas vërshimeve që ndodhën në Haasanbeg dhe rrethinë Bashkësia Fetare Islame me organizatën e saj OH Hilal prej ditës së parë zhvilluan aksione humanitare dhe ndihmuan qytetarët me ndihma të ndryshme humanitare.Nga ndihmat e parapara, një kontingjent me ndihma humanitare iu dorëzuan edhe Shtabit të Emergjencës në Hsanbeg. Bashkësia Fetare Islame, ditën e Xhuma, nëpër gjith xhamitë e teritorit të Maqedonisë doli me apel për të ndihmuar Hasanbegun , për këtë shkak Shtabi i Emergjencës në Hasanbeg falënderon institucionin fetarë Bahkësinë fetare islame në krye me Reisul ulemanë H.Sulejman ef. Rexhepi si dhe Organizatën Humanitare Hilal të cilët ndihmuan dhe po ndihmojnë në këtë situatë që ndodhet Hasanbegu. Shtabi i Emergjencës në Hasanbeg edhe më tutje do të jetë në shërbim të BFI-së dhe OH HILAL për sugjerime dhe logjistikë.

Ali Sadiku kryetar i Shtabi i Emergjencës Hasanbeg

Comments