Manuela Arcuri, show-girl dhe aktore italiane merr 9 mijë euro për të ndezur dritat e pemës së Krishtlindjeve në qendër të Salernos

Aktorja ka qenë e ftuar mbrëmjen e së shtunës në qendër te qytetit për të ndezur dritat e festave.

Këshilltari rajonal, Gennaro Saiello është shprehur se ky vendim i pabesueshëm nga ana e komunës është komplet absurd. Ky lajm nuk është pritur aspak mir137 edhe nga indinjata “politike” dhe nga një pjesë e madhe e përdoruesve të rrjeteve sociale të cilët janë shprehur me zemërim dhe ironi.

Është për t’u theksuar se pema e Krishtlindjeve në Salerno, është mes më të shtrenjtave në botë pas asaj të “Rockefeller Center” të New York-ut dhe për të është aprovuar një financim prej 3 milionë eurosh për vendosjen e dritave dhe zbukurimet e qytetit, të cilat kanë shkaktuar protesta nga ana e komunitetit.