Italia përzë radikalët maqedonas

151

Moebel THEMA

 
Italia ka përzënë pesë shtetasmaqedonas nga territori i saj, pasi kanë tentuar të përhapin islamin radikal dhe kanë rekrutuar persona për të luftuar në rajonet e krizës në Lindjen e Mesme.

Bëhet fjalë për katër burra dhe një grua të cilët janë detyruar të lënë territorin italian nën praninë e masave të rrepta policore, përcjellin mediet ndërkombëtare.

Sipas pushtetarëve italian, pesë nënshtetasit maqedonas kanë mbajtur kontakte të vazhdueshme me struktura të njohura islame radikale nga Bosnja dhe Hercegovina. /albeu.com/

Comments