Juventus nënshkruan me talentin 10-vjeçar nga Palestina (VIDEO)

104
Juventus nënshkruan me talentin 10-vjeçar nga Palestina (VIDEO)

Moebel THEMA

Kampioni i Italisë, Juventus, në radhët e saj ka sjellur 10-vjeçarin e talentuar Rashed AL Hajjawi. Futbollisti I talentuar ka lindur në Norvegji, por ka prejardhje palestineze.

Hajjawi ka vizituar bazën në Torino dhe ka zhvilluar stërvitjet e para me bashkë lojtarët e tij.

Comments