Kekenovski: Cavkov le të na tregoje a do të përsëritet “Lagja e trimave 2”?!

171

Jove-Kekenovski-1

Ministri Cavkov paralajmëroi sulme të mundshme terroriste në Maqedoni. Ngelet që në deklaratën e tij të radhës ai ta tregoje lokacionin dhe kryerësit e sulmit. Njeriu ka përvojë me punë të këtilla…

(Status në Facebook i profesorit universitar, Jove Kekenovski)

Comments