Këto janë kafshët më të egra në planet (Video)

810
Të vogla apo të mëdha, janë disa kafshë të cilave nuk dëshironi t’ju afroheni.

Derri i egër është një ndër kafshët më të egra që ekzistojnë në planetin tonë. Ata kanë dhëmbë shumë të mprehtë dhe i sulmojnë madje edhe njerëzit.

Ka ndryshime të mëdha tek speciet e ndryshme të derrave të egër, mirëpo e përbashkëta e të gjithëve është se ata janë në gjendje të sulmojnë çdo gjë që ju del përpara, transmeton lajmi.net.

Nga fuqia që e kanë për t’u mbrojtur e deri tek fuqia për të vrarë, përveç derrit të egër, më poshtë do të gjeni kafshët më të egra në planet. /Lajmi.net

Comments