Kosova e Serbia edhe me një pikë kufitare (Video)

148

Moebel THEMA

ks

Shumë shpejt Kosova do të ketë edhe një pikë kufitare për kalim në Serbi.

Ndërtimi i objektit kufitar, në malësinë e Kamenicës, pritet të kushtojë 75 mije euro dhe të përfundojë brenda 25 ditëve.

Kjo pikë kufitare do të zbatohet sipas modelit për menaxhim të integruar të kufirit, raporton Klan Kosova.

Ndërkohë, përveç benefiteve ekonomike, ky kalim pritet të ndikojë edhe në zbutjen e ngarkesës nga veturat në pika tjera lidhëse me Serbinë.

Comments