Kosovari bën atmosferë rrugëve të Amerikës me tallava![Video]

268

Një i ri nga Kosova ka ndezur atmosferën në rrugët e Amerikës.

Përvec këndimit ai zbret nga vetura dhe fillon edhe të vallëzoj, transmeton Gazeta NewBorn.

Por reagimi i tij ka befasuar edhe amrikanët derisa ai këtë gjë po e bënte në rrjetet sociale.

Video e tij po bën gjiro në rrjetet sociale.

Comments