Kosovë / 50 zyrtarë po hetohen për korrupsion

185
Kryeministri i Kosovës Isa Mustafa, ka thënë se Kosova ka bërë shmë në luftën kundër korrupsionit, dhe se raporti i Transparency Internacionale tregon se perceptimi i qytetarëve dhe ballafaqimi i tyre me korrupsionin janë të ndryshme.

Mustafa ka bërë me dije se janë duke u hetuar rreth 50 zyrtarë për korrupsion si dhe janë ngritur një numër i madh i aktakuzave për krim të organizuar.

Sipas tij, duhet të paraqitetgjendja reale, e jo që Kosova të “paraqitet si shtet i korruptuar sepse kështu e izolojmë veten”, ka thënë Mustafa. /albeu.com/

Comments