Krijesa të frikshme mban uji në Tearcë të Tetovës!!!

301

Moebel THEMA

uji ne tetove
Nuk do ta besoni se çka po del nga uji i pijshëm në Tearcë të Tetovës.
Lexuesi i cili ka dërguar videon në adresë të portalit TetovaSot, thotë se sot ai ka zbuluar këtë gjallesë në ujin e pijshëm në Tearcë.
Lexuesi kërkon që urgjentisht komuna e Tearcës të merr masa dhe të zbardh rastin në fjal, pasi shëndeti i banorëve është në rrezik nga uji i ndotur dhe që i cili pihet nga banorët e kësaj zone.
Comments