Ministria e Punëve të Brendshme e Maqedonisë ka konfirmuar se deri tani janë regjistruar 22 viktima nga vërshimet në Shkup dhe rrethinë, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Indrit Sinani (6 vjeç) dhe Zemrije Sinani janë në mesin e 14 viktimave që humbën jetën nga vërshimet e mbrëmshme në Shkup.

Babai i Indritit ka rrëfyer tmerrin ku humbën jetën shoqja dhe djali i tij 6 vjeçar.