KUJTESË: VOTIMI PËR AUTONOMI TERRITORIALE DHE POLITIKE TË SHQIPTARËVE NË MAQEDONI

622

Votimi u mbajt më 11 dhe 12 janar të vitit 1992 dhe shqiptarët e Maqedonisë votuan pro kësaj ideje, por ky referendum asmjëherë nuk u jetësua.
Fotoja më poshtë është një fletë votimi në këtë referendum./Faktiditor/.

Comments