Kurti paralajmëron takimin e radhës me Qeverinë e Shqipërisë

177

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka postuar një video në rrjetin e tij social ku shihen pamje të shkëputura nga mbledhja e 143-të e Qeverisë.

Ndërsa, ka paralajmëruar se takimi i radhës do të jetë mes Qeverisë së Kosovës dhe atë të Shqipërisë.

“ Mbledhja e 143-të nga kënde të tjera të kamerës. Ajo e radhës do të jetë në mes të dy Qeverive .”, ka shkruar Kurti

Comments