Ky njeri shëroi 5 mijë persona nga kanceri për vetëm 90 ditë

176
kan_1469689954-1636983

Diskutimi mbi përdorimin mjekësor të marihuanës , ka sjellë Rick Simpson në Beograd . Ai është i njohur për përdorimin e kanabisit me të cilin ka shëruar rreth 5,000 njerëz me forma të ndryshme të kancerit dhe tumoreve .

Rick Simpson është një shembull i gjallë i fuqisë shëruese të kanabisit për shkak se ai shëruar veten 12 vjet më parë nga një rast shumë i rëndë të kancerit të lëkurës , edhe pse ai nuk është mjek.

Rick Simpson ishte operuar nga mjekët në vitin 2002 , por pa sukses .

Ai vendosi ta nxjerr vajin nga kanabisi dhe vetëm për vetëm katër ditë, plagët janë zhdukur, dhe lëkura e tij ishte e qetë përsëri.

Rick Simpson ka kaluar katër ditë në burg para se ai u akuzua për posedim, përpunimin dhe shitjen e marijuanës në vitin 2005.

Rick thotë se vaji i kanabisit mund të aplikohet në çdo fazë të kancerit, sepse ajo kurrë nuk është tepër vonë për këtë.

Comments