LAJMI I FUNDIT: RRETH SHTATE MIJE POLIC TURQ, ME AUTOBLINDA, KANE RRETHUAR BAZEN E NATOS INCIRLIK

196

LAJMI I FUNDIT: RRETH SHTATE MIJE POLIC TURQE, TE MBESHTETUR ME AUTOBLINDA, KANE RRETHUAR BAZEN E NATOS INCIRLIK, ME ARSYETIMIN SE AJO DUHET TE INSPEKTOHET, PER SHKAK TE DYSHIMIT PER NJE TENTIM PUC TE RI. AKSIONI U NDERMOR PAS PROTESTES PARA BAZES DHE DJEGIES SE FLAMUJVE AMERIKANE NGA ITHTARET E ERDOGANIT, RAPORTON RUSSIA TODAY

Comments