Zbulim shkencor: Çdo lloj kanceri kurohet për 2-16 javë

177

Çdo lloj kanceri mund të shërohet në vetëm 2 deri në 6 javë.

Ky zbulim i madh shkencor bëhet i ditur nga Dr. Leonard Coldwell. Ai ka kuruar më shumë se 35 mijë pacientë por website i tij u bllokua nga qeveria federale për shkak të suksesit të madh në trajtimin e kancerit.

“Nëna ime vdiq nga kanceri kur unë isha duke përfunduar shkollën e mesme. Kjo përvojë ka ndryshuar plotësisht jetën time, por nuk dua të flas për këtë pasi është shumë e dhimbshme. Shumë prej jush kanë humbur dikë nga kanceri, një mik, një anëtar të familjes, një fëmijë, një prind, lista vazhdon me rradhë. Kanceri mund të sulmojë këdo,” është shprehur gjatë një interviste Dr. Coldwell.
Sipas tij, kanceri mund të shërohet pa kimioterapi dhe rrezatim në shumicën e pacientëve.

Ai thotë se mund të shërojë një pacient për disa javë, por ai nuk është i lejuar të tregojë se çfarë mund të bëjë sepse nuk është e ligjshme.
Doktor Leonardi sqaron se ligjëvënësit vendosin ligje që ne na vrasin.
“ Ata i sëmurin njerëzit dhe në fund vdesin për shkak të trajtimeve helmuese, të rrezikshme dhe të ashpra. Përvoja jonë tregon që çdo kancer mund të trajtohet për 2-15 javë, ka lloje të kancerit që mund të trajtohen në disa minuta,” shprehet Coldwell.

Comments