LD: VMRO-DPMNE manipulon me historinë për vota

360

pavle-trajanov(4)

Lidhja demokratike ka akuzuar partin nw pushtet, VMRO-DPMNE, se pwr vota po manipulon me historinw e popullit maqedonas.

“U tregua pjekuria e popullit maqedonas, i cili nuk don më të jetë i manipuluar siç është manipuluar tash e dhjetë vite. Në ditën e Ilindeit, u mohuan herojtë vërtetë të Maqedonisë dhe u kjo festë u shfrytëzua për promovim të partisë ose diskreditimit e të gjithëve atyre që mendojnë më ndryshe se pushteti, kjo u tregu shumë kundër produktive dhe shumë humbëse për folësit që mbajtën fjalimin e tyre në këtë festë të Ilindenit” thuhet në reagimin e LD-së”, thonë nga Lidhja Demokratike.

Comments