Lirohet shefi i kardiologjisë në Shkodër: Nuk ka shkelje ligjore

112

SHKODER-Gjykata e Shkodrës e ka cilësuar si të paligjshëm arrestimin e shefit të kardiologjisë në Shkodër, Edi Smajlaj. Ky i fundit u akuzua për falsifikim dokumentesh dhe mjekim të pakujdesshëm, që kishte të bënte me firmosjen e kartelës mjekësore të pedagogut Simon Lufi.

Komisioni i Mjekëve tha se diagnoza e përcaktuar nga Smajlaj ishte e saktë, për pasojë rrëzohet akuza e falsifikimit të kartelës pa motiv.

Ndërkohë ka hyrë në ditët e tretë të saj protesta për lirimin e mjekut kardiolog në Shkodër Edi Smajlaj, i arrestuar  për falsifikim dokumentesh shëndetësore dhe mjekim të pakujdesshëm.

Shefi i kardiologjisë u akuzua për falsifikim të dokumenteve shëndetësore dhe mjekim të pakujdesshëm. Tashmë mjekët nuk kanë motiv për të vijuar protestën sepse kolegu i tyre është i lirë.

(d.b/Shqiptarja.com)

 

Comments