Skandal: Asfalti i ri në Hasanbeg vetëm disa milimetra i trashë (Foto)

166

image-0-02-05-c3ce20c3d469bb8f4a546a9a95b67f94a08c464dfaab3086764534a93016e478-v-225x300

Qeveria dhe funksionarët e BDI-së nuk ngurruan aspak të fotografohen dhe të lavdërohen se kanë shtruar asfalt të ri në lagjën dhe fshatin e përmbysur të Hasanbegut, shkruan Fakte. Kryesia e partisë, ministra e kryetarë komunash erdhën për të përfituar nga asfalti i ri ndonjë votë për BDI-në.

Mirëpo, vetëm pas disa ditësh asfalti i ri filloi të çerohet si lëvore molle. Në fakt, banorët e Hasanbegut shpejt panë mashtrimin pasi trashësia e asfaltit të ri nuk kalon më shumë se disa milimetra. Si duket askush nuk e kishte menduar se një gjë e tillë do të ndodhte kaq shpejtë, madje pa arritad as dita e zgjedhjeve.

image-0-02-05-6c5f7be35e14246ee09f6f8bcad7a11dc5ae3d07f4624de852c942b6975a34b2-v-225x300 image-0-02-05-c3ce20c3d469bb8f4a546a9a95b67f94a08c464dfaab3086764534a93016e478-v-225x300

Comments