Listat për deputetë shkaktojnë “tensione: edhe në LSDM

190
Listat për deputetë shkaktojnë

Moebel THEMA

Ashtu si te VMRO-DPMNE-ja edhe tek Lidhja Social Demokrate e Maqedonisë ka shumë pakënaqësi për pjesmarrje nëpër listat për deputetë të kësaj partie për zgjedhjet e parakohshme parlamentare që duhet të mbahen më 11 dhjetor.

Burime të gazetës Veçer brenda LSDM-së thonë se tensione janë shfaqur në mes LSDM-së dhe partnerëve për listat ku si emra përfolen janë aktivistë të organizatave qytetare dhe anëtarë të ”Revolucionit Laraman”.

Duke dashur që të ju jap më shumë vende organizatave rreth kësaj partie, udhëheqësia e LSDM-së merr sinjale nga anëtarët e partisë që kanë shfaqur pakënaqësi.

Comments