Lojërat Olimpike përmes fotografive më interesante

209

насловна слика

 
Tashmë lojërat olimpike oficialisht janë mbyllur dhe stafeta nga Rio shkon në një qytet tjetër Tokio që është nikoqir i rradhës transmeton Faktiditor.Por në shumë sporte kanë ndodhur gjëra të mëdha, përfshirë shumë rekorde të vendosura , dështime, triumfe, lavdi, por edhe shumë të vecanta midis të cilave edhe pensionimi i dy ikonave të sportit, më të mëdhenjve në histori që ndoshta nuk do të ketë për shumë kohë që i zëvendëson triumfet e tyre.është atleti Usain Bolt dhe Majkl Felps.Më poshtë mund të shihni nëpërmjet fotografive momentet më perfekte gjatë 16 ditëve sa u zhvilluan lojërat olimpike në Brazil./Faktiditor/

 

Comments