LSDM: Kaloi koha kur zyrtarët e VMRO-DMNE-së nuk mund të dënoheshin

157
LSDM: Kaloi koha kur zyrtarët e VMRO-DMNE-së nuk mund të dënoheshin

Kanë kaluar afërsisht katër ditë që nga fundjava e kaluar kur Dime Spasov u përplas me dy vetura të parkuara në lagjen ‘Taftalixhe’, por ende Dime Spasov nuk ka marrë falje, reagojnë nga kjo parti.

‘Në vend se të merr falje dhe përgjegjësi, zëvendës ministri shtesë për Punë dhe Politikë Sociale, Dime Spasov gati katër ditë fshihet nga opinioni, duke shpresuar se sjelljet e tij të dëmshme do të harrohen’, thonë nga partia LSDM.

Nga kjo parti shtojnë se, edhe Dime Spasov edhe Vllatko Popovski duhet të merret përgjegjësi dhe drejtësi politike. Kaloi koha kur të dëgjueshmit e Gruevskit kalojnë pa u dënuar për dëmet e tyre.

Comments