MAGJISTRALJA VUSHTRRI-PRISHTINË, SI JANË VËRSHUAR ARAT

122

Reshjet e shiut që kanë përfshirë pjesë të ndryshme të Kosovës kanë bërë që edhe qarkullimi i automjeteve të vihet në vështirësi.

Dhe jo vetëm kaq.

Nga këto reshje të dendura edhe pjesë të ndryshme të Kosovës janë përfshirë nga uji.

Një shembull i tillë është edhe ai përgjatë magjistrales Vushtrri-Prishtinë. /Telegrafi/

Moebel THEMA

Comments