Maqedonaset në mes të Shkupit, këndojnë shqip (Video)

141
 

Moebel THEMA

Shkupi

Një grup i vajzave  maqedonase në Shkup kanë kënduar këngë në gjuhën shqipe.

Në videon e publikuar ata shihen të ulur diku në qendër të Shkupit dhe përderisa këndojë në gjuhën shqipe kalimtarë të rastit ndalen dhe i dëgjojnë.

Por, këta të rinj këtë rast përveç argëtimin e kanë shfrytëzuar edhe për të fituar të holla, pasi në video shihet se kanë mbledhur edhe disa  para.

Comments