Maqedoni, fushatë për vetëdijësimin ndaj përgjimeve masovike

346

Metamorfoziz-aksion.jpg

 

Moebel THEMA

Fondacioni për internet dhe shoqëri ”Metamorfozis” është bashkangjitur në aksionin e lëvizjes ndërkombëtare ”Liri në vend të frikës”, duke zbatuar një aktivitet për vetëdijësimin e qytetarëve për përgjimin masovik.

Përmes një veture me një antenë satelitore përmbi, ky fondacion e vizitoi Prokurorinë Speciale Publike, Radio-televizionin e Maqedonisë, LSDM-në dhe ndërtesën ku është vendosur KSHZ-ja.

Këtë vit, ditët ndërkombëtare për këtë aksion mbahen nga 14 e deri më 17 tetor, kurse Maqedonia është përfshirë në këtë aktivitet, që nga viti 2008.

Comments