Mavraj: Zoti u dhashtë atë që nuk keni

316

 


Mavraj: Zoti u dhashtë atë që nuk keni

Mbrojtësi i Shqipërisë, Mërgim Mavraj ka uruar gjithë besimtarët myslimanë me rastin e Kurban Bajramit. “Drita e kësaj dite le ta ngrohë shpirtin tonë, gëzimi le ta mundë hidhërimin; Zoti u dhashtë atë që nuk keni dhe u shtoftë atë që keni. Me fat dhe shumë te mira në familjet e juaja. URIME FESTA E BAJRAMIT”, ka shkruar Mavraj në rrjetet sociale, nga ku kanë pasur me qindra komente.

Comments