Mbrinë edhe ekipi i parë kosovar për të ndihmuar rajonet e përmbytura (Foto)

146
13936803_10157225243960392_263551279_n

Një ekip tetë anëtarësh i Agjencisë kosovare për menaxhim me kriza ka arritur në Shkup për tu dalë në ndihmë banorëve të lagjes Hasanbeg dhe pjesëve tjera të kapluara nga përmbytjet e para dy ditëve, njofton Antpress.mk.

Ekipi kosovar do të qëndrojë në hHasanbeg dhe rajonet tjera derisa të krijohen kushte për banim, ndërsa presin që tu bashkangjitet edhe një ekip shtesë.

Comments