Ushtria në kërkim të të zhdukurve nga përmbytjet në Shkup (VIDEO)

105

Moebel THEMA

1

Gazetarja Fatlume Dervishi ndodhet në Hasanbeg, në lagjen më të goditur nga vërshimet.

Atje policia dhe banorët janë vënë në kërkim të personave të zhdukur.

Comments