Meri Nikolova: Ata që i frikësohen personave me pozitë frikësohen nga vetvetja

132

merinikolova

Aktivistja Meri Nikolova shkruan se njerëzit në Maqedoni nuk duhet që të frikësohen prej personave me funksione të larta, transmeton TetovaSot.

“Isha e pasjellshme me një porosi ndaj një personaliteti, por si duket nuk dëshironte ose nuk mund të kuptonte dhe ngeli pa përgjigje. Por, mos harroni, populli gjykon, populli dënon. Ai i ther funksionarët, ai i hedh para. Përderisa frikësoheni nga persona me funksione të larta ju frikësoheni nga vetvetja. Frikësohuni nga autoritetet dhe dëshironi prej tyre të mësoni për të pasur sukses. Me forcë nuk ka bukuri ose nëse nuk keni mendime të pastra”, shkroi Meri Nikolova në llogarinë e saj në Facebook.

Comments