Ranë këto lista dhe u pamë

353

13095911_10154786229909348_4504956497971949121_n-1-300x300
Cfare ndodhi me “multietnicitetin”e Zaevit?Ku jane njerezit qe qendruan me dite e dite neper ” shatora”. Ku jane ata qe kenduan shqip e maqedonisht ne ate tubimin e madh te “lirise dhe drejtesise”.Ku jane ata njerez qe e mbronin pafund perfshire gazetare,media,shoqeri civile?Ku jane ata qe vertete menduan se ai eshte ndryshe?Nuk jane askund gjithesesi sepse ne vend te tyre jane nje 5 a 6 individe qe u ekspozuan dhe tash jane ministra dhe zevendesministra bdhe jane bartes listash.Qellimi i pushtetit dhe qellimi i lirise jane dy gjera te kunderta.

Comments